ΕΖSpiruline

Spiruline EZ. Το διάσημο Spiruline έχει επανασχεδιαστεί πλήρως στη νέα γκάμα Spiruline EZ range! Ως συνήθως, η Littlecloud δεν βελτιώνει λεπτομέρειες στα μοντέλα της σειράς, αλλά τα αναπτύσσει πλήρως, συμπεριλαμβάνοντας μέσα τη γνώση όλη της τελευταίας τεχνολογίας. Παραμένει στα στάνταρ του, 100% προσανατολισμένο ως αλεξίπτωτο διασκέδασης, εύκολο, παιχνιδιάρικο, εύληπτο και άμεσο…

Εύκολο στο στήσιμο , ελαφρύ και ανθεκτικό. Πραγματικά εξαιρετικά πολύπλευρο και προσαρμοστικό!

Το νέο Spiruline είναι  κατασκευασμένο με τρεις ιμάντες, κάτι το οποίο το βοηθά στην μείωση των σχοινιών κατά 15 % , επίσης και λίγο μείωση από το βάρος του, αλλά και ελαχιστοποίηση των σημείων σύνδεσης με την πτέρυγα. Χάρη στη βελτίωση της μορφής του, έγινε εφικτό να μειωθούν οι κυψέλες, χωρίς να επηρεαστεί η σταθερότητα σε όλη τη διάσταση της πτέρυγας! Το αλεξίπτωτο είναι πιο στιβαρό και η συνηθισμένη ταλάντωση του Spiruline έχει εξαλειφθεί εντελώς ! Αυτό βοηθά τον πιλότο να έχει καλύτερη αίσθηση της πορείας , να νιώθει περισσότερη σιγουριά στο αλεξίπτωτο  και πάνω από όλα να αυξήσει το λόγο κατολίσθησης στο 50% ! Το αλεξίπτωτο παραμένει σταθερό στο pitch (πρόνευση)όπως όλα τα Littlecloud.

To βάρος και o όγκος μεγέθους της συσκευασίας βελτιώθηκε σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, (το νέο μέγεθος Large πακετάρεται όπως το προηγούμενο σε όγκο M). Ο χειρισμός είναι προοδευτικός, κάνοντας το αλεξίπτωτο πιο εύκολο στην πλοήγηση και ακριβές!

Από άποψη ασφάλειας, το Spirruline ΕΖ διατηρεί το χαμηλό διάταμα,( aspectratio), μεγαλύτερες κυψέλες για μεγαλύτερη αντίσταση στα κλεισίματα. Η διαδρομή των φρένων είναι αρκετά μεγάλη, με μεγάλη αντίσταση πίεσης στο σημείο πριν το σημείο του deepstall. H συμπεριφορά κατά την πτήση είναι δυναμικότερη όσο αυξάνεται το φορτίο, ( μπορεί να γίνει ιδιαίτερα δυναμική με φορτίο που αναλογεί περισσότερο από 6 κ/μ2), αλλά πάντα προβλέψιμό και χωρίς εκπλήξεις. Κάποια βίντεο δείχνουν αυτές τις συμπεριφορές από προκαλούμενες μανούβρες.

Technical Specs

Υλικά

Χρώματα