Η Φιλοσοφία της LittleCloud.

Όλα ξεκίνησαν το 2008…με το όραμα του Tom να γίνει εφικτή η μέγιστη απόλαυση της πτήσης , όσο το δυνατόν περισσότερο,καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου, έτσι γεννήθηκε η LittleCloud.

H απόλαυση της πτήσης είναι κάτι το οποίο κάποιες φορές χάνεται ,εξ αιτίας της διαρκής αναζήτησης για μεγαλύτερες επιδόσεις αλλά και πτήσεων απόστασης.

Αποστολή λοιπόν και φιλοσοφία της LittleCloud,έγινε αυτή η διαρκής αναζήτηση και η επικέντρωση στην κατασκευή προϊόντων για τους πιλότους που επιθυμούν όλο και περισσότερο την απόλαυση της πτήσης.

H LittleCloud δημιουργεί προϊόντα τα οποία είναι απλά, εύκολο να πετάς με αυτά  προσφέροντας τις μέγιστες δυνατότητες  απόλαυσης και χαράς  όταν είσαι στον αέρα.

Έρευνα και ανάπτυξη είναι το κλειδί της επιτυχίας της LittleCloud. Αυτό μας κάνει να αγαπάμε αυτό που κάνουμε, γιατί μας δίνει το κίνητρο να πετάμε συνεχώς ! Αυτό που συμβαίνει εδώ δεν πρόκειται για θαύμα, αλλά για αποτέλεσμα  δουλειάς και  χρόνου που αφιερώνουμε στην πτήση, εκεί όπου βρίσκεται η έμπνευση μας.

Δεν επικεντρωνόμαστε στο τι κάνουν οι άλλοι. Πιστεύουμε ότι εάν εμείς είμαστε ευχαριστημένοι και χαρούμενοι με τα προϊόντα που δημιουργούμε θα είναι επίσης και οι άλλοι πιλότοι.

Αυτό κάνει τα προϊόντα μας πολύ ιδιαίτερα.

Μπορεί να υπάρχει μεγάλη διαφορά στην αντίδραση του αλεξιπτώτου, όταν συμβαίνει ένα κλείσιμο σε συνθήκες άπνοιας από ότι σε συνθήκες αναταράξεων. Για το λόγο αυτό πιστεύουμε ότι οι επίσημες πιστοποιήσεις δεν είναι απόδειξη της ασφάλειας. Είναι δηλώσεις  που γίνονται από ένα ανεξάρτητο οργανισμό σύμφωνα με ένα καθορισμένο πρωτόκολλο. Αυτό επιτρέπει μόνο στο να συγκρίνονται πτέρυγες μεταξύ τους και τίποτα περισσότερο.

Πήραμε την απόφαση να πιστοποιούμε τα αλεξίπτωτα τα οποία χρησιμοποιούνται από τις σχολές ή από πιλότους που κάνουν εμπορικές πτήσεις ( με διθέσια). Με αυτό τον τρόπο, αναλαμβάνουμε 100%  την ευθύνη των προϊόντων μας και είμαστε σίγουροι σε ποιους απευθυνόμαστε. Τα αλεξίπτωτά μας περνάνε από ένα αυστηρό πρωτόκολλο δοκιμών, σε πολλά διαφορετικά  φορτία , συμπεριλαμβανομένων όλων των «EN» μανουβρών. Τα δοκιμάζουμε σε όλες τις συνθήκες, πιέζοντάς τα τόσο, ώστε  να κατανοήσουμε στο μέγιστο βαθμό την ασφάλεια που παρέχουν. Επίσης δημοσιεύουμε videoclips από κάποιες μανούβρες του «τύπου ΕΝ «, προκειμένου να έχουν μια εικόνα οι πιλότοι το πώς αντιδρούν.

Από το ξεκίνημα μας ήδη θελήσαμε να αποφύγουμε να κατασκευάζουμε αλεξίπτωτα με στόχο το μεγάλο κέρδος. Αυτό ίσως να μην ακούγεται τόσο έξυπνο από μια εταιρεία που πουλάει προϊόντα, αλλά για εμάς αυτό είναι το πιο σημαντικό για μια τίμια και δίκαια επιχείρηση.

Οι τιμές είναι τόσο ψηλές, όσο αρκούν στο να κρατάνε την εταιρεία υγιή και ικανή να αναπτύσσεται. Πιέζουμε για να κρατιούνται οι τιμές λιανικής μας πώλησης σεβαστές ,ώστε να διατηρούνται και οι τιμές μεταχειρισμένων σε καλά επίπεδα. Η ίδια η επιχείρηση είναι μικρή και ιδιαίτερα προσεγμένη. Αυτό μας επιτρέπει να αφιερώνουμε περισσότερο χρόνο στον αέρα, πετώντας και τεστάροντας  και φυσικά κοιτάζοντας στην συνέχεια τις απαιτήσεις των πιλότων.

H LittleCloud δεν είναι απλά μια μάρκα, είναι μια οικογένεια special πιλότων από όλο τον κόσμο, οι όποιοι μοιράζονται τον τρόπο ζωής “flyhappy” !